5 Eylül 2013 Perşembe

Hediyemi Toptan Aldım

Eşim Amerika’ya gitme kararı aldığımız gün oradan Macbook almaya  karar verdi. O denli ciddiydi ki daha nerede kalacağımızı bırakın, vizenin çıkıp çıkmayacağı bile belli değilken o parasını biriktirmeye başlamış ve alacağı modeli seçmişti bile. En büyük korkumdu o bilgisayarı alamaması. Kâbuslarıma giriyordu. Parasını başka şeye harcadığı için bilgisayarı alamamış veya bütün Amerika’da aradığı model bir anda tükenmiş, ya da öyle bir artmış ki fiyatı paramız yetmiyormuş filan. Çünkü eşim biraz çocuk ruhludur. O çikolatayı istediğinde almazsan bütün gün yüzü düşebilir ve evet bu örnek çikolata için de geçerlidir. O yüzden ya bilgisayarı alamaz da bütün tatil suratı düşer de o gezi burnumdan gelir diye çok korkuyordum. Neyse ki gider gitmez ilk işlerden biri olarak bilgisayarı aldık da ikimizin de sıkıntıları sona erdi. Bense bu rahatlamanın üzerine ayakkabı ve çanta almakla o kadar meşguldüm ki aklıma kendime almak hiç de gelmemişti ve hatta paramı ayakkabıya yatırmak çok daha akıllıca geliyordu. Ne yani macbook mu ayakkabı mı daha önemliydi??!
Velhasıl biz kocacığımın macbook’u ve benim ayakkabılarımla geri döndükten bir süre sonra gözüm adamın bilgisayarına takılmaya başladı. Ver bakiim azıcıkla başlayan sataşmalarım, hadi sen spora git de ben de o arada senin bilgisayarını kullanayıma kadar gitti. Ve en sonunda bombayı da patlattım; ben de macbook istiyorum :)
Eşim o anda tamam ben alıcam sana dediğinde hiç de ciddiye almamıştım. Hatta beni Troy ve Pupa mağazalarında gezdirip, istediğim modeli sorarken de sallamadım. En sonunda bana yeni nesille eski nesil arasındaki teknik farkları anlatırken hala yok canım almaz diyordum.
Ama aldı.. Geçen Pazartesi günü beraber Kanyon’daki Troy’a gittik ve %12 öğrenci indiriminden de yararlanarak bana 13 inç macbook air aldık. Adamcağız bana böyle pahalı bir hediye alınca ben de ona bir güzellik yapayım da sırasıyla yaklaşan doğum günüm, yılbaşı, sevgililer günü ve hatta Mart’taki evlilik yıldönümü hediyelerinden kurtarayım dedim ve bunu toplu hediye olarak kabul ettim. (Mart’a kadar fikrim değişebilir tabii ;) )
Şimdi cici bilgisayarımla aşk içindeyiz. Şu ders çalışmalar bir bitse de daha çok vakit geçirebilsem macimle, size onunla güzel postlar hazırlasam, yazılarınızı onunla takip etsem ve oradan yorumlar yazsam, fotoğraflarımı yükleyip neler yapabilmiş/yapamamışım bir göz atsam istiyorum ama şu sayılı gün olayı sadece tatillerde çabuk geçiyor. Ders çalışırken bakıyorum da günler hala yerinde sayıyor… aslında ben de hala muhasebede yerimde sayıyorum, en iyisi gidip çalışmak.. pifffff

Ha bu arada bu adam beni seviyor galiba, siz ne dersiniz? ;)

Sevgiyle kalın…

3 yorum:

  1. Bana da çok seviyor gibi geldi :P
    Hayırlı olsun Macbook'un :) Gerçekten de çok albenililer. Neyse ki hiç canlı canlı görmediğimden henüz alınacaklar listeme girmedi. Dolayısıyla evin ekonomisine yaptığım tek katkının "bir şey istememek" olduğu bu zamanlarda bu iyi bir şey :P
    Kısa sürede bol vakte sahip olman ve macbook'ta hazırlanmış bol bol yazı görmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Burcu :) Çok daha güzelleri senin olsun inşallah.

      Sil
  2. Yazıyla ilgili değil de bilgi için geldim: Ters Düz 15'inde başlıyor! O zamana kadarsa köy haritası, trailer'lar, kim kimdir ve ters düz olmak için 7 neden... Siz de gelmiştiniz diye yazdım, sevgiler... :

    YanıtlaSil